Yamaha Exciter Doxou warna pelik tapi limited di Vietnam.

Yamaha Exciter 150 2019 warna pelik muncul di peniaga di Saigon, versi ini juga dipanggil “Pan Asean” adalah skema warna yang tidak dapat ditandingi di dalam kereta Yamaha, termasuk warna seperti: Hijau kelabu dan cahaya merah jambu. Walaupun versi rasmi versi baru belum diterbitkan di laman utama syarikat.


Yamaha Exciter 150 2019 versi “warna pelik” dibawa ke peniaga Yamaha di Saigon.Selain daripada inovasi di luaran, kereta mengekalkan enjin yang sama, sistem rangka serta perubahan pada pendahulunya. Sebahagian daripada sorotan khas ini termasuk jalur biru gelap, “DOXOU” putih di kedua-dua belah pihak dan cahaya merah muda yang muncul di bezel depan, lampu depan, titik tengah dan burung itu akan datang. Reka bentuk roda tidak berubah, kecuali terdapat lebih banyak campuran biru dengan hitam berkilat di bahagian depan dan roda belakang dicat dengan warna biru yang lebih gelap.

Exciter 150 2019 terus berkembang dan didasarkan pada reka bentuk supercar “YZF-M1” yang legendaris, bersama-sama dengan peralatan yang inovatif untuk mengejar kecenderungan sukan besar-besaran anjakan. Exciter 150 baru mewarisi reka bentuk unik yang terdapat di kepala, ekor dan gaya kereta sukan secara amnya. Reka bentuk ini menjadi DNA dan sebahagian daripada identiti yang sangat diperlukan dalam kebanyakan reka bentuk Yamaha.Baru dalam reka bentuk lampu depan kereta kini dilengkapi dengan sistem LED lampu sukan, peningkatan pencahayaan berbanding lampu halogen terdahulu. Di sebelah paparan LCD bergaya R1, paparan menunjukkan semua parameter yang diperlukan seperti kelajuan, jarak tempuh, penggunaan bahan api, kelajuan purata , Berbanding dengan versi terdahulu, kunci Exciter 150 2019 tidak mengubah apa-apa dalam reka bentuk, kecuali peningkatan ini ialah Answer Answer Key, yang membantu mencari kereta dengan cepat. dalam jarak 20 meter tuangkan kembali.

Malangnya, Yamaha Exciter 150 2019 umumnya masih mempunyai blok SOHC, satu silinder 149.7 sentimeter padu. Kuasa maksimum 15,1 tenaga kuda di mesin pelayaran 8,500 v / ph dan tork maksimum 13.8 Nm dari 7000 v / ph. Penghantaran manual 5-kelajuan dan kapasiti 4.2 liter. Menurut laman Yamaha Vietnam . Warna itu juga boleh didapati di Yamaha Nvx 155.
Comments

comments

Reply

error: Content is protected !!